Thursday, December 1, 2016

Ubat Kuat Lelaki Berkesan - Tribull Max

Cari ubat kuat lelaki yang berkesan ke? Anda tahu tak yang tribull adalah ubat kuat untuk lelaki yang sangat berkesan.

ubat kuat lelaki berkesan


Ya, Tribull Max adalah ubat kuat untuk lelaki no.1 di Malaysia. Produk ini menggunakan 100% ekstrak herba asli. Diformulasikan oleh doktor pakar dan hanya menggunakan herba-herba gred A sahaja.

Kajian Terkini 2016 Mengenai Lelaki



Mengikut fakta dan kajian yang dilakukan oleh MenHealth.Com pada awal tahun ini, kajian mendapati bahawa ramai lelaki mengalami masalah zakar lembik, tidak tahan lama, kurang perform sewaktu bersama, mati pucuk dan pancut awal.

Ini adalah perkara yang dihadapi oleh 90% lelaki termasuk saya! Ya, saya dulu menghidapi masalah zakar lembik dan senang pancut. Sebabnya? Pemakanan tidak dijaga dan tidak mengambil herba-herba lelaki sebagai pemakanan tambahan.

Bayangkan, pemakanan kita adalah sangat tidak sihat, banyak minyak, tinggi kolestrol, ajinomoto banyak , senang kata betul-betul makanan zaman moden ni tak berapa nak menyihatkan betul tak?

Tentang Herba Tribull Max



Produk ini adalah produk buatan Malaysia dan dimiliki oleh syarikat bumiputra HBC Marketing. Seperti saya maklumkan di atas, produk ini 100% herba dan tidak perlukan KKM. Pihak Tribull Max telah buat lab test dan disahkan 100% selamat dan berkesan.

Tribull Max menggunakan ekstrak herba berikut:

60% Tribull Terestis (Herba Naga)
30% Tongkat Ali
5%   Maca
5%   Catuba

Untuk pengetahuan tuan-tuan semua, herba ini semuanya adalah herba yang khusus untuk lelaki sahaja dan ianya wajib diamalkan oleh semua lelaki di seluruh dunia! Tak kisah belum kahwin ke, dah kahwin, kesihatan lelaki tu perlulah dijaga!

Beli Sekarang Tribull Max

Ayuh, beli dan cuba sekarang ubat kuat lelaki Tribull Max ini. Produk ini ada jaminan keberkesanan dan jaminan pulangan wang. Jika selepas habis penggunaan produk, anda tidak mendapat kesan daripada penggunaan produk, kami akan pulangkan wang anda tanpa banyak cakap!













Harga Tribull Max


1 botol - Rm 150
2+1 botol - Rm 300 (Beli 2 dapat free 1 botol)

Pos adalah percuma seluruh Malaysia termasuk orang sarawak dan orang sabah bah. Selepas pembayaran dibuat, kami akan terus pos barang tuan-tuan ke alamat yang tuan-tuan berikan. Kemudian tuan-tuan hanya perlu tunggu paling lewat 2 hari sahaja untuk dapatkan barang!

Wassap/SMS kod "TribullPromo" ke no saya ini --> 017 9700 619 sekarang jika berminat dengan produk ubat kuat lelaki ini.
Wassap/SMS kod "TribullPromo" ke no saya ini --> 017 9700 619 sekarang jika berminat dengan produk ubat kuat lelaki ini.
Wassap/SMS kod "TribullPromo" ke no saya ini --> 017 9700 619 sekarang jika berminat dengan produk ubat kuat lelaki ini.
.
.
*Saya ulang 3 kali supaya tuan-tuan cepat bertindak dengan wassap saya. Jangan call, saya tak angkat sebab tak sempat ramai sangat customer.
*Atau jika mahu lagi mudah, terus buat payment secara online di bawah. Klik button "Beli Sekarang" di bawah dan dapatkan diskaun Rm 10.


Nasihat Saya Kepada Tuan-Tuan


Jika tuan-tuan tergolong dalam golongan 90% (saya pun dulu golongan ni), saya harap agar tuan-tuan semua cepat bertindak dan mula amalkan gaya hidup yang lebih sihat amalkan supplement herba Tribull Max ini. Jika ada kawan-kawan yang perlukan produk macam ni, tuan-tuan boleh share kepada mereka melalui button share Wassap, Fb , Twitter dan Email di laman web kami.

InsyaAllah produk Tribull Max ini antara produk Malaysia yang terbaik, halal dan berkesan tanpa kesan sampingan. Ianya ubat kuat lelaki paling berkesan di Malaysia dan setaraf produk antarabangsa di luar sana. 


Semai dan semarakkan cinta kembali, berikan kejutan kepada isteri anda yang tersayang. Jadi lelaki perkasa yang bakal menawan isteri anda di ranjang! Semoga bermanfaat! Wassap/SMS saya sekarang! Saya hanya ada stok sebanyak 10,000 botol sahaja sekarang. Grab this offer now!

6 comments:

  1. Boleh Tuan, Wassap/SMS kod "TribullPromo" ke no saya ini --> 017 9700 619 sekarang ya. Nanti saya akan beritahu cara pembelian.

    ReplyDelete
  2. En. Produk yg dideclare sbg produk kesihatan perlu kelulusan KKM...kalu x kementerian kesihatan boleh rampas

    ReplyDelete
  3. Diperak nk dapatkan dimana?farmasi ada tak?

    ReplyDelete
  4. Passive Financial Investment. Sekali Invest, Profit RM600,000.Duduk Diam-Diam Dapat Duit. Terbukti. 

    Assalamualaikum, 

    Channel dicipta untuk sesiapa yg berminat untuk Short Term Investment ( Min. 3 Tahun) atau kurang. 

    Pelaburan adalah berasaskan Forex Trading Platform. 
    Bagi sesiapa yang selalu LOSS dalam berdagang FOREX, Ini peluang terbaik untuk anda. 

    Dengan Follow Trader Profesional ,anda meminimumkan LOSS dalam berdagang dan Profit 15% ke 25% Sebulan. 

    Trader ini adalah Professional Trader dari Rusia yang telah trade dengan profit keuntungan 15% ke 25% sebulan sejak tahun 2014 lagi. Ramai yang telah jadi jutawan dengan hanya melakukan Copy Trade bersama trader ini. 

    Berikut adalah catatan keuntungan trader ini sejak 2014. Beliau berjaya kembangkan Modal USD5,000 ke USD255,000 dengan pengetahuan Teknikal Trading yang dimiliki oleh beliau :- 

    Feb 2014 : 21.35% 
    Mar 2014 : 18.47% 
    Apr 2014 : 18.18% 
    Mei 2014 : 20.01% 
    Jun 2014 : 16.38% 
    Jul 2014 : 21.35% 
    Aug 2014 : 19.31% 
    Sept 2014 : 18.78% 
    Okt 2014 : 21.19% 
    Nov 2014 : 30.00% 
    Dec 2014 : 25.13% 

    Jan 2015 : 22.98% 
    Feb 2015 : 23.53% 
    Mar 2015 : 31.13% 
    Apr 2015 : 29.94% 
    Mei 2015 : 27.27% 
    Jun 2015 : 22.53% 
    Jul 2015 : 26.12% 
    Aug 2015 : 19.83% 
    Sept 2015 : 24.80% 
    Okt 2015 : 19.79% 
    Nov 2015 : 19.79% 
    Dec 2015 : 14.50% 

    Profit 2016 : Sila whatsapp saya untuk details. 

    Anda tidak perlu buat apa2. Just Deposit dan tengok akaun anda GROW setiap hari. 

    Bagaimanakah RM 460 boleh menjadi sehingga RM 60,000 dalam 3 tahun? 

    ATAU 

    Bagaimanakah RM 4,600 boleh menjadi sehingga RM 600,000 dalam 3 tahun? 

    Unjuran Keuntungan Modal RM 460= USD100 (15% Profit Est Setiap Bulan) 
    ============================= 

    Bulan 0 = RM 460 
    Bulan 1 = RM 529.00 
    Bulan 2 = RM 608.35 
    Bulan 3 = RM 699.60 
    Bulan 4 = RM 804.54 

    Bulan 12 = RM 2,461.12 
    BULAN 13 = RM 2,830.28 
    Bulan 14 = RM 3,254.82 
    Bulan 24 : RM 13,167.58 
    Bulan 25 : RM 15,142.72 

    ===================== 
    Bulan 36 : RM 61,260.74 
    ===================== 

    Unjuran Keuntungan Modal RM 4,600 = USD 1000 (15% Profit Est Setiap Bulan) 
    ============================= 

    Bulan 0 = RM 4,600.00 
    Bulan 1 = RM 5,290.00 
    Bulan 2 = RM 6,083.50 
    Bulan 3 = RM 6,996.00 
    Bulan 4 = RM 8,045.40 

    Bulan 12 = RM 24,611.20 
    BULAN 13 = RM 28,302.80 
    Bulan 14 = RM 32,548.20 
    Bulan 24 : RM 131,675.80 
    Bulan 25 : RM 151,427.20 

    ===================== 
    Bulan 36 : RM 612,607.40 
    ===================== 
    Ini formula berdasarkan Profit 15% setiap bulan yang dicatatkan oleh Trader Profesional ini:- 

    Bayangkan jika anda Gandakan Investment anda kepada RM 46,000 . Ia akan membawa pulangan sehingga RM 6 JUTA. 

    Saya akan whatsapp Details Akaun Leader untuk copytrade. Saya juga akan forward Slide Presentation untuk maklumat details. 

    Whatsapp ke 013-8866725 (MJ ABDULLAH)
    Whatsapp ke 013-8866725 (MJ ABDULLAH) 
    Whatsapp ke 013-8866725 (MJ ABDULLAH) 

    DAFTAR PERCUMA

    IGOFX KL 
    http://igofx.com/?code=357423
     

    Ramai orang Malaysia yang telah join dan mula profit setiap bulan. Join sekarang untuk masuk ke dalam Grup WhatsApp IgoFx Malaysia.

    ReplyDelete